Over ons

Over ons

home-1

Schaken is allang geen duffe oude mannensport meer: tegenwoordig zijn onze jeugdige topschakers ook topsporters, men leeft gezond om tot betere prestaties te komen. 

Toch is schaken niet direct een sport die de jeugd aanspreekt. Daarom moet er actief worden gepromoot. Dat doen we op scholen. We proberen de kinderen en leerkrachten ervan te overtuigen van het opvoedend effect van het leren schaken: immers men leert concentreren, vooruitdenken en sociale vaardigheden.
De geïnteresseerden leidden we op middels het stappenplan.

Doel is natuurlijk om voor jonge aanwas van de vereniging zorg te dragen om zo nog vele jaren een gezonde schaakclub te zijn, wat kan bogen op een gezond ledenaantal.

We hebben nu 18 actieve seniorenleden en 18 jeugdleden die door de eigen senioren worden getraind. Wij zijn als bestuur (bestaande uit voorzitter Trudi Boekel, vervangend voorzitter Etienne Bruere, penningmeester Maria de Wit en secretaris Ron Janssen) altijd actief op zoek naar nieuwe leden.

Bestuur

Kosten

Per seizoen (september t/m mei). Korting (2e gezinslid 35,-, derde gezinslid € 20,-).

  • Jeugdleden (tot 18 jaar) gratis per seizoen
  • Volwassenen € 95,- per seizoen

Sponsorkliks

Eenvoudig onze schaakvereniging sponsoren. Koop online via onze site en een percentage van gemiddeld 5% van het aankoopbedrag komt ten goede aan onze club en het kost je zelf geen cent extra!!

Klik hier en je ziet alle online winkels!

Handige links

Promotie folder

Folder 2019 Schaakvereniging Warmenhuizen