Over ons

home-1

Schaken is allang geen duffe oude mannensport meer: tegenwoordig zijn onze jeugdige topschakers ook topsporters, men leeft gezond om tot betere prestaties te komen. 

Toch is schaken niet direct een sport die de jeugd aanspreekt. Daarom moet er actief worden gepromoot. Dat doen we op scholen. We proberen de kinderen en leerkrachten ervan te overtuigen van het opvoedend effect van het leren schaken: immers men leert concentreren, vooruitdenken en sociale vaardigheden.
De geïnteresseerden leidden we op middels het stappenplan.

Doel is natuurlijk om voor jonge aanwas van de vereniging zorg te dragen om zo nog vele jaren een gezonde schaakclub te zijn, wat kan bogen op een gezond ledenaantal.

We hebben nu 20 actieve seniorenleden en een flink aantal jeugdleden die door de eigen senioren worden getraind. Wij zijn als bestuur (bestaande uit voorzitter Trudi Boekel, vice-voorzitter Etienne Bruere en penningmeester Maria de Wit) altijd actief op zoek naar nieuwe leden.

Bestuur

Kosten per seizoen (september t/m mei).

  • Jeugdleden (tot 18 jaar): lidmaatschap schaakvereniging is gratis
  • Volwassenen € 110,-  (inclusief lidmaatschap  KNSB en NHSB & €15,- loten)
  • Schaakles/lesmateriaal jeugdleden (op school): € 10,-

 

Sponsorkliks

Eenvoudig onze schaakvereniging sponsoren? Koop online via onze site en een percentage van gemiddeld 5% van het aankoopbedrag komt ten goede aan onze club en het kost je zelf geen cent extra. Klik hier en je ziet alle online winkels!

Handige links

 

Folder

Folder Schaakvereniging Warmenhuizen