Dorpenstrijd

Viertallentoernooi voor iedereen

Jaarlijks organiseren we de zogenaamde Dorpenstrijd, een toernooi voor viertallen. De samenstelling kan heel divers zijn: buren, ouders, kinderen, vrienden, klasgenoten, collega’s, familie etc.

Doel is om (thuis)schakers uit Warmenhuizen en omliggende dorpen kennis te laten maken met schaken bij onze vereniging. De partijen duren 10 minuten per persoon per partij.

De Dorpenstrijd 2024 is op vrijdagavond 12 januari 2024

Datum en tijd
Vrijdagavond 12 januari 2024, inloop en aanmelden vanaf 19.30, start wedstrijden 20.00 uur.

Locatie
Dorpshuis Warmenhuizen, Dorpsstraat 126.

De teams
Teams bestaan uit vier spelers. De samenstelling kan heel divers zijn: buren, ouders, kinderen, vrienden, klasgenoten, collega’s, familie etc. Verzin een leuke teamnaam en meld je team vast aan!

Speeltijd
We spelen schaakpartijen van 10 minuten per persoon per partij.

Aanmelden schaakteams
Er is plaats voor maximaal 12 teams. Vooraf aanmelden is dringend gewenst. Aanmelden aan de zaal kan tot 19.45 uur, met het risico dat de deelnemerslimiet bereikt is.
Aanmelden kan via info@warmenhuizen76.nl onder vermelding van Dorpenstrijd 2024 en de naam van je team.

Deelname is gratis! Met dank aan diverse sponsoren.

Klik hier voor de flyer Dorpenstrijd.

Verslag van de Dorpenstrijd ’23
Met elf heel gevarieerde teams was het een supergezellige avond! Buren, vrienden, familie, club- en thuisschakers speelden zes rondes van 4 tegen 4 in de grote zaal van het Dorpshuis. Warmenhuizen’76 was goed vertegenwoordigd met een of meerdere spelers in 7 teams. De andere teams kwamen uit de wijde omgeving, van de voetbalvereniging Oost Knollendam tot een Russisch-Zuid Afrikaans team uit Utrecht.
Ondanks sterke tegenstand won Team Ed glansrijk, bestaande uit Ed Oostenbrug, Nico Hauwert, Gérard de Geus en Dick de Geus. Zij wonnen alle zes partijen. Op de tweede plaats kwam het internationale team Spruyt-Rogozyanskiy en Het paard is altijd gevaarlijk van captain Jasper Horio eindigde op de derde plaats. De Warmenhuizer mannen vielen helaas net buiten de prijzen.
Met dank aan de organisatie, het Dorpshuis, de Base voor de hapjes, en Paul en Gerard Zoon voor de wedstrijdleiding.

Uitslagen Dorpenstrijd 2023