PROGRAMMA T/M JAARVERGADERING

Vrijdag 27 december a.s. gaan we weer gezellig dineren bij het Hof van Schoorl in Schoorldam. Aanvang 18.00 Uur, dan beginnen we met een drankje rond het haardvuur. Willen jullie mij een mailtje sturen als je komt. Ook graag een mailtje naar mij als je niet kunt.

Verder hebben we vrijdag 10 januari 2020 de Dorpenstrijd!! Aanvang 20.OO Uur. De bedoeling is dat jullie allemaal een team van 4 schakers inschrijven. Uit de leden die geen team van 4 kunnen vormen worden teams samengesteld door het bestuur. De opgave van de teams met de namen van de deelnemers graag naar Ron mailen.

De interne competitie is in december nog op 13 en 20 december, op 13 december speelt het viertal A thuis tegen M.S.C. en op donderdag 19 december speelt het viertal B uit in Bovenkarspel. Volgend jaar beginnen we normaal gesproken weer op vrijdag 10 januari, maar wegens de Dorpenstrijd wordt dit dus een week later, op vrijdag 17 januari.

Vrijdag 7 februari 2020 is het schoolschaaktoernooi in het Dorpshuis in Stroet van 18.00 tot 20.00 Uur. Daarna spelen we de interne competitie ook in Stroet, dus niet in het Dorpshuis Warmenhuizen.

Vrijdag 17 april 2020 is het Doorgeefschaaktoernooi in plaats van vrijdag 13 december 2019 wegens externe competitie.

Vrijdag 15 mei 2020 is het Worstentoernooi en vrijdag 29 mei is de Algemene Jaarvergadering om 20.00 Uur in Dorpshuis AHOJ in Tuitjenhorn. Maar eerst hebben we op 29 mei een heerlijk Indisch Buffet in AHOJ Tuitjenhorn vanaf 18.00 Uur. Komt allen!!